[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Nu we noodgedwongen thuis zitten en niet als jonge kalveren de velden mogen bestormen, genieten van het mooie voorjaarsweer en verrassende spannende speelmomenten, kunnen we tevreden terugkijken op een zeer geslaagd BUBS weekeinde en geslaagde KNBSB workshops.

Softbal, Scorers en Honkbal hadden allen hun eigen opzet en geslaagde workshops. Softbal werd gedeeltelijk in de sporthal afgewerkt en het theoretische gedeelte op de BUBS locatie.

Scoren had ook een zeer geslaagde workshop en bijeenkomst met een voor sommigen verrassend resultaat dat voor anderen volkomen normaal was.

Honkbal maakte kennis met de nieuwe stuurgroep en commissioner ons oude bestuurslid opleidingen Peter Brink. De voorzitter van de BUBS Stenar van Groningen Schinkel was helaas niet meer verkiesbaar en Peter moest het veld ruimen om belangenverstrengeling te voorkomen.

We danken beiden voor hun inzet en wensen vooral Rik Zwanenberg veel succes. Rik heeft de portefeuille opleidingen overgenomen en we zijn ervan overtuigd dat de U2 hierdoor meer dan geborgd is.

Door het aftreden van Stenar kwam de functie als voorzitter vrij. Deze positie wordt nu ingevuld door Phillip Hubert, die dit beslist op geheel eigen wijze zal invullen. We kunnen rustig stellen dat de innige samenwerking tussen BUBS en KNBSB is geborgd voor de komende jaren en we zien de toekomst dan ook zeer rooskleurig tegemoet.

De voorbereidingen voor het BUBS weekeinde 2021 zijn al in voorbereiding, de data liggen vast en de KNBSB is reeds druk met het voorbereiden van mogelijke workshops.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]